Over mij

Colinda van den Broek  is een spontane open-minded  vrouw en al vanaf haar prille jongere jaren zichtbaar  actief met spiritualiteit/occulte/religies/psyche/communicatie/overdrachten/healingprocessen/channelingen/life-coaching/ontwikkeling/creativiteit en vorming.

Colinda is altijd een ondernemende vrouw geweest van thuis uit.
Op haar 12e werkte zij al als hulpbakker en behaalde haar diploma’s makkelijk en was een sociale jonge vrouw,
op jonge leeftijd 18 jaar, opende ze voor het eerst haar eigen onderneming. Een groentewinkel en bloemen planten.
Ze heeft altijd werk en onderwijs gecombineerd omdat haar leergierigheid, nieuwsgierigheid en grensverleggende capaciteiten sterk gemanifesteerd waren.
Administratie-boekhouden en de financiële markt/marketing/economie/communicatie/horeca  waren richtingen waar zij in onderwezen en werkzaam in  is geweest van secretaresse tot officemanager/spiritueel life coach.

Op haar 26e leeftijd na de geboorte van haar kinderen, besloot zij zich verder te gaan ontwikkelen op spiritueel vlak en het snelle bedrijfsleven gedag te zeggen en zich wederom als zelfstandige te gaan vestigen met haar praktijk. In een rap tempo ontwikkelde zich het bewustzijn nog meer van haar eigen krachten en de wil om dit te delen met deelgenoten en zag zij de kracht van bundeling van liefde en groei en zetten dit zich voort in haar praktijk of bij de clientèle thuis, zaaldemonstraties, huiskamerseances, ook andere een podium  gaf via haar stichting voor andere mediums om hun werkwijze in de esoterische en holistische wereld te delen via zaaldemonstraties of lezingen aan cursisten of geïnteresseerde.

Zij is een Paragnost/Medium/spiritueel life-Coach en maakt gebruik van Helder voelen-weten-zien-ruiken-proeven en healing gaven.
Verder beschikt ze over magnetiserende krachten die ze verder ontwikkeld heeft in der jaren met allerlei technieken, inzichten en bewustwordingen.
Colinda  heeft dit liefdevolle werk 15 jaar praktiserend uitgevoerd heeft in haar praktijk en bij de clientèle thuis  dit, alles om pijnen/lijden te verlichten en persoonlijke blokkades om te zetten en/of op te lossen(healen) waardoor diegene zich fijner, bewuster en in zijn of haar eigen kracht goed kan functioneren en zich completer gaat voelen.

Magnetiseren/drukpuntmassage/hotstonemassage/ontspanningsmassage/chakrahealing/ kleur en geluidmatrix/ontwikkeling kan daar een onderdeel in zijn .
Een persoonlijke 1 op 1 sessie, beursactiviteiten, workshops  cursussen, individueel of in groepsverband, zaaldemonstraties op locatie en/of door het gehele land en zelf organiserend om mensen via een openbare avond te onderwijzen of richtlijnen te geven via allerlei disciplines.
Dit kunnen zijn voorwerpen, foto’s, bloemen, kaars lezen, kaart lezen, numerologie, roet lezen, droomwaarneming, kleuranalyse, aura lezen, dna(stamboomchanneling), channeling met dierbare
overledenen, dieren, hulpgidsen, stervensbegeleiding, handlezen, bloemenseance …persoonlijke ontwikkeling, werk-coaching, life-coaching en financieel coaching.

Na een gedwongen periode van rust(ziekte) en herzienings periode in Utopia van daaruit wil Colinda haar levenswerk weer met al haar liefdeskracht voortzetten, u bent van harte welkom om samen met haar te kijken naar een mogelijke samenwerking in de vorm reading, coaching-ontwikkeling of healing.
Neemt u gerust vrijblijvend contact met haar op om te kunnen bepalen wat zij voor u kan betekenen..